ÉV

2017

PROGRAM

Pizzéria​

STÁTUSZ

Pályázat

Ahelyett, hogy a pizzára globalizált, egészségtelen ételként tekintenénk, koncepciónkban fenntartható és egészséges opcióként mutatjuk be.
A tervünkben szereplő étterem ünnepli a városok egyediségét, hiszen a helyi specialitások a pizzák feltétjévé válhatnak. A pizzériában helyi gazdák friss gyümölcseit, sajtjait és gyógynövényeit szolgálják fel. Az ügyfél ezáltal szabadjára engedheti a fantáziáját, és összeállíthatja saját pizzáját, de akár a séf ajánlatai közül is választhat.
A Pizzalloko világméretű franchise-á is válhat, de két különböző üzlet pizzája soha nem lesz ugyanaz. Annak ellenére, hogy valaki rendszeres vendég a római pizzázóban, meg fog lepődni a New Delhi-i Pizzalloko kínálatán.

YEAR

2017

PROGRAM

Pizzeria

STATUS

Competition Entry

Instead of looking at pizza as globalized junk food we are introducing pizza as a sustainable, local and healthy food option.

We propose that every town celebrates its uniqueness with its own products that would find their way on top of the pizza dough. Local farmers would provide fresh fruits vegetables, cheeses and herbs to be displayed in the pizzeria. Customer can then creatively put together their own pizzas or choose from the local variety.

This means that Pizzalloko has the potential to become a worldwide franchise however a pizza in two different shops will never be the same. So even though you are regular in Pizzalloko Rome, you will be well surprised in a Pizzalloko New Delhi.