EMBEREK & A FÖLD

A WeCare a felelősségteljes építészetet képvisel a társadalom számára.

EMBEREK & A FÖLD

Sustainable and caring architecture team in front of the electrical car service building in Solymár in Hungary
Irodánk fő célja, hogy olyan megoldásokat hozzunk létre, melyek egyszerre kedveznek ügyfeleinknek, a projekteket körülvevő környezetnek és az egész bolygónak. Akkor nevezünk egy projektet sikeresnek, ha megtaláljuk azt a harmóniát, amely az előbb említett három tényezőt ésszerű költségvetés mellet összekapcsolja. Olyan megoldásokra törekszünk, melyek megkönnyítik a felhasználók életét. Fontos számunkra a kutatás, hogy többet tudjunk nyújtani, mint a megszokott megoldások. Kutatásaink során mind a helyi mind a globális témákra fókuszálunk. Ha többet szeretnél tudni ezekről a témákról, kattints a kutatás fülre.

KÖZÖSSÉG

A digitális világ eszközt biztosít a multinacionális vállalkozások számára,  hogy profitáljanak az emberek felelőtlen fogyasztásra ösztönzésével. Ezáltal az emberek elidegenednek egymástól. Noha a „fizikai” környezet nem konkrét okozója ezeknek a jelenségeknek, erős közösségek létrehozása által pozitív hatást tud kiváltani.

EGÉSZSÉG

Európa idősödő társadalommá válik; az emberek egyre nagyobb százaléka idős korú. Nem minden város, háztartás és idősek otthona van erre felkészülve. A városoknak élhetőnek és demenciabarátnak kellene lenniük, a háztartásokat fel kellene készíteni, hogy az idősek kényelmes körülmények között szociális életet tudjanak élni, és aktívak tudjanak maradni a lehető leghosszabb ideig.

FENNTARTHATÓSÁG

A fenntarthatóság területén a jogalkotás elindult a haladás útján. Szükség van intelligens megoldásokra, amelyek alkalmazkodnak a helyi éghajlathoz (bioklimatikus), a felhasználók életéhez (önellátás / energia) és a bolygóra gyakorolt hatáshoz (ökológiai lábnyom / körkörös gazdaság).