Konzultáció és Tervezési szolgáltatások

Saját otthon

Saját otthon

Amennyiben saját vagy szerette otthonát szeretné demenciabaráttá tenni, forduljon hozzánk bizalommal! Kérjük, töltse ki ezt a kérdőívet, és az Öntől kapott információk alapján küldünk ajánlatot konzultációs és/vagy tervezési szolgáltatásainkra!

kérdőív segítségével kapott információk alapján az egyik lehetőség, hogy online konzultációt fogunk javasolni. Ennek során közvetlen visszajelzéseket adunk azzal kapcsolatban, hogyan teheti demenciabaráttá otthonát. Ezt a módszert elsősorban kisebb tereknél (egyes helyiségek esetében), vagy konkrét kérdések esetén javasoljuk. Ha Ön mindenképpen az online konzultációt szeretné választani, ezt kérjük, írja be megjegyzésként az űrlapon!

60 perc
19 800 Ft 

kérdőív segítségével kapott információk alapján lehetséges, hogy helyszínbejárást és elemzést javasolunk.

A látogatás során elemezzük otthonát, és megbeszéljük, hogyan illeszkedik az Ön helyzetéhez. Ezenkívül fotókat is készítünk, amelyeket az elemzésben javaslatok tételére használunk.

Az elemzés világos ütemtervet nyújt, rámutat az általunk felismert erősségekre, gyengeségekre, lehetőségekre és veszélyekre, melyek alapján javaslatot teszünk azokra a változtatásokra, amelyek az Ön otthonát demenciabarátabbá tehetik!

2 óra helyszínbejárás + írásos elemzés
69 900 Ft ( maximum 80 m2-es ház Budapesten , Budapesten kívül és nagyobb házakra egyedi ajánlatot küldünk)

Belsőépítészeti szolgáltatásokat is nyújtunk.

Ha a konzultáció vagy az elemzés eredményeként demenciabarát tervezési szolgáltatásokat szeretne igényelni, ezt is tudjuk biztosítani. Személyes árajánlatot adunk a tervezési feladat nagysága és összetettsége alapján.

Ha felkeltette érdeklődését vagy bármilyen kérdése van egy tervezési projekttel kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy töltse ki ezt a kérdőívet.

Idősek otthona

Idősek otthona

Amennyiben egy Ön által képviselt idősek otthonát szeretné demenciabaráttá tenni, forduljon hozzánk bizalommal! Kérjük, töltse ki ezt a kérdőívet, és az Öntől kapott információk alapján küldünk ajánlatot konzultációs és/vagy tervezési szolgáltatásainkra!

Idős otthonok számára létezik egy szolgáltatásunk, melynek része egy helyszínbejárás illetve egy elemzés a látogatás alapján.

A látogatás során elemezzük az otthont, és megbeszéljük, hogyan illeszkedik az Ön helyzetéhez. Ezenkívül fotókat is készítünk, amelyeket az elemzésben javaslatok tételére használunk.

Az elemzés világos ütemtervet nyújt, rámutat az általunk felismert erősségekre, gyengeségekre, lehetőségekre és veszélyekre, melyek alapján javaslatot teszünk  azokra a változtatásokra, amelyek az otthont demenciabarátabbá tehetik!

Amennyiben érdekli ez a szolgáltatásunk, kérjük, töltse ki kérdőívünket, amely alapján egyedi ajánlatot küldünk az Ön számára!

Tervezési szolgáltatásokat is nyújtunk.

Építész kamarai tagként tervezési szolgáltatásaink kiterjednek a teljes körű idős otthon tervekre, bővítményekre, belső terekre, de akár egyes demenciabarát terekre és kisebb átalakításokra is.

Árajánlatunkat a tervezési feladat mérete és összetettsége alapján adjuk. Ha bele szeretne kezdeni egy projektbe, vagy bármilyen kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy töltse ki ezt a kérdőívet.

Kapcsolat

Tegye otthonát demenciabaráttá!

Hungarian architect Orsolya Mátyus

Írjon e-mailt Orsolyának! 
ORSOLYA.M(kukac)WECARE.HU